Heining 43, 1047 AZ Amsterdam

020 – 610 7665

info@mesthandelkroon.nl

Mesthandel C.G. Kroon Amsterdam B.V.

Vrachtauto's
Monumentenonderhoud

Overig Transport Geleverd door Mesthandel C.G. Kroon Amsterdam

Bij Mesthandel C.G. Kroon Amsterdam niet alleen gespecialiseerd in het accuraat en zorgvuldig ophalen en afvoeren van paardenmest. Onze expertise en dienstverlening strekken zich ook uit tot het transporteren van diverse andere materialen zoals boomschors, slootvuil, takken en bermgras.

Ons Gevarieerd Wagenpark

Ons bedrijf is trots eigenaar van een uitgebreid en gevarieerd wagenpark, zorgvuldig samengesteld om aan de diverse transportbehoeften van onze klanten te kunnen voldoen. Het wagenpark bestaat uit zes hoogwaardige vrachtwagens. Drie hiervan zijn kiepcombinaties die zijn uitgerust met autolaadkranen. Deze zijn specifiek ontworpen en uitermate geschikt voor het efficiënt laden en lossen van diverse materialen.
Daarnaast beschikken we over drie trekkers voorzien van walkingfloors. Deze technologie maakt het mogelijk om goederen op een vlotte en veilige manier te laden en lossen, wat cruciaal is voor het hanteren van bulkgoederen zoals boomschors, slootvuil en andere. Dankzij deze technologieën kunnen we flexibiliteit en efficiëntie garanderen, wat ons in staat stelt om aan de unieke eisen van elke laad- en stortklus te voldoen.
mesthandel-c-g-kroon-amsterdam-11

Bekwame Chauffeurs voor (mest)transport

Elke vrachtwagen binnen ons wagenpark wordt bestuurd door een bekwame en betrokken chauffeur. Onze chauffeurs zijn niet alleen technisch onderlegd en ervaren in het navigeren met diverse voertuigen; ze zijn ook getraind om klantgericht te werken. Ze staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige assistentie en informatie tijdens het laad- en losproces. Ze vormen een onmisbaar onderdeel van onze dienstverlening, en hun professionaliteit en toewijding dragen bij aan de naadloze en stressvrije ervaring die we onze klanten beloven.

Mesttransport Nodig?

Heeft u betrouwbaar en efficiënt transport nodig voor boomschors, slootvuil, takken, bermgras of andere materialen? Mesthandel C.G. Kroon Amsterdam staat voor u klaar met een geschikte wagen en een deskundige chauffeur voor elke klus. Of het nu gaat om een eenvoudige laadopdracht of een complexe stortklus, u kunt rekenen op onze ongeëvenaarde service en toewijding aan klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn met uw specifieke transportbehoeften!