Heining 43, 1047 AZ Amsterdam

020 – 610 7665

info@mesthandelkroon.nl

Mesthandel C.G. Kroon Amsterdam B.V.

Mesthandel
Monumentenonderhoud

UW MESTHANDEL IN NOORD-HOLLAND EN ZUID-HOLLAND

Mesthandel C.G. Kroon Amsterdam BV is een flexibel transportbedrijf dat afvoer van paardenmest verzorgd. We werken voornamelijk voor maneges, pensionhouders en particulieren, waarbij we op basis van een afgesproken ophaal frequentie de paardenmest afvoeren. We staan altijd persoonlijk in contact met onze klanten en hebben een vast aanspreekpunt, zodat u weet wie de paardenmestafvoer ter plaatse verzorgd en daarvan op aan kunt.

Paardenmest heeft een hoge voedingswaarde. Het voegt stikstof, magnesium, fosfaat en kalium aan de aarde toe. De ideale voedingsbodem voor planten en groenten. Met name de champignonteelt maakt gebruik van deze organische wijze van bemesten. Mesthandel C.G. Kroon verzorgt het transport van paardenmest.

Paardenmest is een van de belangrijkste grondstoffen van compost voor de champignonteelt. De mest moet dan voldoen aan de onderstaande eisen.

Tarwestro als strooisel

Verse mest niet ouder dan 4 weken

Strorijke paardenmest

Niet verontreinigd met andere producten

OPHAALGARANTIE

Wij bieden u een garantie dat de paardenmest wordt opgehaald. Doordat wij een overeenkomst hebben gesloten met een erkend mestverwerkingsbedrijf, zijn wij verzekerd van continuïteit met betrekking tot onze afzet en bieden wij u dus een ophaal garantie.

Monumentenonderhoud
Monumentenonderhoud

REGISTRATIE PAARDENMESTAFVOER

Als erkend intermediair ontzorgen wij u met betrekking tot de meldingen van de mestregistratie. Wij werken volgens de huidige meststoffenwet. Heeft u nog geen relatienummer? Deze kunt u telefonisch aanvragen bij de RVO via 088 042 42 42

AFVOER PAARDENMEST OP BASIS VAN OVERIGE STROOISELS

Paardenmest op basis van vlas, gehakseld koolzaadstro, houtvezel of andere strooisels verzorgen wij op afroep.

Overige mestlevering

Tevens leveren wij oude mest voor volkstuinen, tuincomplexen en groentetelers van bijvoorbeeld Chinese groente. Dit doen we vanaf ons overslagterrein van 250 m². Ook allemaal volgens de richtlijnen van de huidige mestwet.

Mest afhalen en brengen

Voor particulieren

Als u minder dan 5 m³ mest nodig heeft, is het mogelijk om dit zelf bij ons af te halen. U kunt ook kleine hoeveelheden mest naar ons toebrengen (mits hobbymatig).

Onze openingstijden hiervoor zijn:
Maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag: 09.00 tot 12.00 uur.
Op zondag zijn we gesloten.